Welkom

Welkom

Kruidhof Educatieve Dienstverlening ontzorgt u (en uw organisatie) op het gebied van (bij)scholing. Alle administratieve handelingen kunnen wij u uit handen nemen. U geeft ons eenvoudigweg aan wie welke cursussen en certificaten moet behalen en wij zorgen ervoor dat dit tijdig en op de juiste wijze gebeurt.

Elke kandidaat die via ons zijn kennis en vaardigheden op peil houdt en vergroot, krijgt tijdig van ons bericht wanneer men op herhaling moet om de behaalde certificaten/diploma’s geldig te houden. Alle certificaten zijn goedgekeurd door de desbetreffende brancheorganisaties.

De cursussen worden gegeven op onze locatie op het knooppunt de Lichtmis. Deze is gemakkelijk vanuit het noorden en zuiden te bereiken via de snelweg A28. Vanuit het oosten en westen zijn wij te bereiken via de N377. Op 400 meter afstand bevinden zich enkele eetgelegenheden voor de lunch. Natuurlijk is het ook mogelijk om op uw eigen locatie cursussen te volgen.

Doordat wij voor meerdere bedrijven cursussen organiseren, hebben wij ook voor kleine organisaties en individuen snel plaats voor elke cursus! Zo hoeft u nooit lang te wachten doordat er voor een cursus te weinig animo is en men moet wachten tot er een klas vol is.

Wij kunnen voor elk bedrijf de gewenste cursus verzorgen.